Kommende udstillinger

Øjeblikke – Dialoger over tid

En retrospektiv udstilling med Bjarke Regn Svendsen på Skive Museum

Er det maleri eller virkelighed?

Penselstrøgene er helt usynlige, når Bjarke Regn Svendsen lader låse på containere, parkerede cykler, vejskilte og skævt komponerede fotografier fra et gammelt familiealbum være motiver for sine malerier. Et øjeblik blev du på snedig vis lokket ind i kunstens verden, som var det den skinbarlige virkelighed. Men det var et maleri. En nøje udvalgt og gengivet illusion skabt af den nyrealistiske kunstner Bjarke Regn Svendsen. Han får dig til at lægge mærke til verdenen omkring dig på en ny måde. Særligt alt det oversete i hverdagens tumult får nye lag af æstetiske værdier.

Lad dig tryllebinde af Bjarke Regn Svendsens nyrealistiske blik på verden, når Skive Museum åbner for en stor retrospektiv udstilling med værker helt fra Bjarke Regn Svendsens barndom over hans kunstneriske udvikling mod at finde sit kunstneriske ståsted som nyrealist. Udstillingen viser også en serie af kunstnerens nyeste malerier, hvor han reflekterer over begrebet tid ved at fortolke dias og fotografier fra sit eget liv.

Udstillingsåbning: Lørdag den 8. juni kl. 15.00.

Alle er velkomne.

Sidebar