Nu kan du tilmelde dit barn til Sommerkunstskolen på Skive Museum

Sommerkunstskole i uge 26 på Skive Museum Har du lyst til at arbejde som en rigtig kunstner? Vil du gerne lære noget om kunst? Så kom og deltag på Skive Museums sommerkunstskole. På museets sommerkunstskole skal vi så vidt muligt arbejde udendørs i parken. Vi skal tegne og male, lære sjove teknikker og arbejde med […]

Fra Fossiler til Flensburg

På Skive Museum kan du opleve flere udstillinger. Vi udstiller både kunst, kulturhistorie og arkæologi. Besøg bla. museets Wunderkammer hvor du kan se millioner af år gamle forsteninger og fossiler, smykker og våben fra oldtiden, udstoppede dyr, historiske genstande samt både ældre og moderne kunstværker af blandt andet Anette Harboe Flensburg.

Hej verden!

Velkommen til Museum Salling. Dette er dit første indlæg. Rediger eller slet det og begynd derefter at skrive!

Sidebar