Mal og tegn på museet og brug samlingen til inspiration for din kunst – deltag i billedkunstskole på Skive Museum i efteråret


Mal og tegn på museet og brug samlingen til inspiration for din kunst – deltag i billedkunstskole på Skive Museum i efteråret

Mangler du inspiration til din kunst derhjemme, så er Skive Museum stedet, hvor du kan genvinde glæden ved at skabe. Vi går på jagt i museets udstillinger og finder inspiration i ny som ældre kunst og kulturhistoriske genstande. Måske ser du en skæv farvekombination, måske bliver du fascineret af skulpturernes former – eller måske opdager du nye synsvinkler på motiverne. Udstillingerne hjælper dig til at se på lærredet og papiret på en ny måde, så kom og vær med, når Skive Museum lukker dørene op for kurser i efteråret.

Holdene vil være målrettet voksne eller børn, og der vil være noget for enhver smag: Tegning, skulptur, collage, grafik og blandformer. Vi eksperimenterer med forskellige teknikker inden for de forskellige former for kunst, og du får mulighed for at fordybe dig i kunstens verden.

Efterårets program byder på billedskolehold for både børn og voksne, et tegnekursus for børn, et ”tegn kroppen”-kursus for voksne, samt en aften med croquis.

Det kræver ingen forudsætninger for at deltage. Går du med en kunstner i maven? – Vil du gerne lære at male eller tegne? Eller vil du bare gerne skabe noget kunst sammen med andre?

Læs mere om de forskellige hold og meld dig til: BILLEDSKOLER