Et væld af kreativitet – Udstillinger på Skive Museum


Tag venner og familie med til en hyggelig åbning af hele to udstillinger: Tegningerne fra Kultur-tegnekonkurrencen OG værker fra Billedskolens forårssæson.

Fra kl. 15-17 kan I gå på opdagelse i udstillingerne, opleve gakkede eventyrfortællinger af komikerduoen For 117. Gang, være kreativ i tegnehjørnet, nyde en snack og få en gratis malebog.

Kl. 15 er der en lille velkomst af Morten Enggaard, formand for Kultur- og Fritidsudvalget, samt ved Anja Høegh, ansvarlig for Museum Sallings Billedskole.

Der er gratis entré på museet fra kl. 15-17, og ALLE er velkommen til eftermiddagshygge inde og ude.

Om udstillingerne

\”Billedskolens forårsudstilling\”
Billedskolens forårssæson viser et væld af værker fra både store og små. Gå på opdagelse i et univers af malerier, skitser, collager, skulpturer, tegninger og meget mere, skabt af vores elever, som lige nu består af to børnehold og et voksenhold.

”Tegn kulturen i Skive Kommune”
Sådan lød opfordringen, da Skive Kommunes Kulturpolitik 2024-2027 blev vedtaget. Vi fik over 100 tegninger fra børn og unge. På udstillingen kan du se de indsendte tegninger – heriblandt de seks vindertegninger, som vi har trykt i en malebog for børn. Malebogen kan du få fingre i – ganske gratis – til udstillingsåbningen den 14. juni kl. 15-17.